The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den ledende tsjekkiske oversettelsestjenesten online

The Native Translator er industrileder innen online dokument- og tekstoversettelse, så vel som tsjekkiske oversettelsestjenester. Vi er internasjonalt anerkjent som en av de ledende oversettelsestjenestene i verden. Vi respekteres for vår kvalitet, rask omløpstid og konkurransedyktige priser. Vi leverer tsjekkisk oversettelse til arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, spansk og andre - til sammen over 100 språk.

The Native Translator velges for tsjekkisk online oversettelse av flernasjonale selskaper rundt om i verden, så vel som statlige kontorer, idealistiske organisasjoner og privatpersoner.

Basert på dine ønsker gir vi prosjektet ditt til en av våre tsjekkiske oversettelsesgrupper som består av høyt kvalifiserte tsjekkiske oversettere og korrekturlesere for å sikre en gjennomført tsjekkisk oversettelse av høy kvalitet.

Vi kan hjelpe deg med å åpne nye forretningsmuligheter ved å tilby fagoversettelse innen:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Statsautorisert tsjekkisk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra tsjekkisk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

The Native Translator er industrilederen innen online dokumentoversettelse og leverer tjenester globalt 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Når kvalitet er viktig for deg bør du snakke med et sertifisert oversettelsesbyrå. The Native Translator er et sertifisert oversettelsesbyrå med en  EN-15038 så vel som CAN/CGSB-131.10 Vi tilbyr også sertifisert oversettelse til og fra tsjekkisk, og mer enn 100 andre språk.