The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell russisk oversettelse online

The Native Translator er industrileder innen russisk dokumentoversettelse og russiske oversettelsestjenester online. Vi er internasjonalt anerkjent og respekteres for kvalitet, rask omløpstid og konkurransedyktige priser. Vi leverer russisk oversettelse til norsk, arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, spansk og andre - til sammen over 100 språk.

The Native Translator velges for russisk oversettelse av flernasjonale selskaper rundt om i verden, så vel som statlige kontorer og idealistiske organisasjoner.

Basert på dine ønsker gir vi prosjektet ditt til en av våre russiske oversettelsesgrupper som består av høyt kvalifiserte russiske oversettere, translatører og korrekturlesere for å sikre en gjennomført russisk oversettelse av høy kvalitet. Alle våre translatører er morsmålspesialister og oversetter mellom språkene de bruker til daglig. Dette betyr fortrolighet med den aktuelle språkbruken, språklige nyanser og regionale dialekter.

Statsautorisert russisk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra russisk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Russisk translatør innen:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Russisk

Det russiske språket er det mest talte av de slaviske språkene og det mest talte språket i Europa. Det tilhører de indoeuropeiske språkene, og rundt 175 millioner mennesker har russisk som sitt morsmål. Dersom du inkluderer de som har russisk som sitt andre språk, finnes det rundt 300 millioner mennesker som snakker russisk. Russisk er også et av de seks offisielle språkene i FN.

For mer informasjon eller et individuelt tilbud, send oss en e-post.  Vi er der for deg 24/7!

The Native Translator er industrilederen innen online dokumentoversettelse, og leverer tjenester globalt 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Når kvalitet er viktig for deg bør du snakke med et sertifisert oversettingsbyrå. The Native Translator er et sertifisert oversettingsbyrå og innehar en EN-15038, så vel som CAN/CGSB-131.10. Vi tilbyr også sertifisert oversettelse til og fra mer enn 100 andre språk.

Få din personlige priskvotering