The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell teknisk oversettelse

Oversettelse av tekniske dokumentasjoner og fagtekster, vi er spesialisten på teknisk oversettelse.

The Native Translator er et tekniskt oversettelsesbyrå som har tilbudt spesialiserte oversettelsestjenester til selskaper over hele verden sedan 2005. Vi er spesialisert på oversettelse av tekniske fagtekster og dokumenter, men oversetter også helt generelle tekster.

Få en ferdig produkt på alle språk

Som teknisk oversettelsesbyrå står vi for presisjon og konsekvent bruk av terminologi, og legger i den forbindelse ekstra vekt på å sikre brukervennlighet og anvendelighet. Ytelsesspekteret for våre tekniske oversettelsestjenester omfatter ved siden av selve oversettelsesprosessen også en etterfølgende redigering såvel som grafisk integrering av dine tekster hos en egen DTP-avdeling. Send oss bruksanvisningen eller manualen til oversettelse med beskjed om at du ønsker alle språk ferdig i layout. Dermed får du tilbake teksten på alle språk, korrekt i layout og klart til å publiseres.

Tekniske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede tekniske oversettelser direkte gjennom Internett.