The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den ledende polske oversettelsestjenesten online

Profesjonell polsk oversettelse 

Når du velger en oversettelsestjeneste for din polske oversettelse er det meget viktig å velge et oversetterbyrå du kan stole på. Du ønsker sannsynligvis også å vite hvordan oversetteleseprosessen utføres - følger de retningslinjene fastsatt av standard EN-15038, hvordan garanterer de kvalitet, og er din konfidensialitet sikret?

The Native Translator er et sertifisert oversettelsesbyrå med en  EN-15038 så vel som CAN/CGSB-131.10  Vi kan forsikre deg om at kun de beste polske oversetterne tilgjengelig vil utføre din oversettelse. Polske oversettere med polsk som morsmål vil oversette dine dokumenter for å sikre at dine oversettelser alltid er av høyeste kvalitet. Vi benytter kun oversettere som bor i Polen og oversetter til sitt eget morsmål. Hele vårt personale er bundet av taushetspliktsavtaler, slik at ditt personvern er beskyttet. Du kan være helt anonym vi krever  ikke personopplysninger fra deg, kun en e-postadresse, slik at vi kan levere din oversettelse.

Vi oversetter til og fra polsk til og fra norsk, engelsk, tysk, fransk, arabisk, spansk og over 100 andre språk. Vi tilbyr også autorisert oversettelse til og fra polsk.

Vi leverer polske fagoversettelser online innenfor følgende fagområder:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Statsautorisert polsk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra polsk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Få din personlige priskvotering