The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell norsk engelsk oversettelse

Engelske fagoversettere og statsautoriserte translatører fra norsk til engelsk, bestil en autorisert oversettelse til engelsk online.

Har du brug for at oversætte offentlige dokumenter, aftaler, regnskaber, uddannelsespapirer eller certifikater, der er juridisk bindende dokumenter, kræves der ofte en bekræftet oversættelse. Vi hjælper dig med at oversætte dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel fra norsk til engelsk.

Autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til engelsk

Vi tilbyr autoriserte oversettelser til engelsk av offisielle dokumenter via Internett. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. til engelsk, raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er autoriserte og godkjente i en rekke land og kan derfor klargjøre autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter.

Morsmålstalende engelske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt engelske morsmål.

Norges beste priser på oversettelse til engelsk

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,49 NOK per ord.

Høyt anerkjente oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst fra norsk til engelsk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra engelsk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår Opens internal link in current windowOversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra engelsk.