The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Kvalitetsoversettelse fra norsk til engelsk

Fagoversettere og statsautoriserte engelske translatører

Vi kan stolt si at vi samarbeider med 5000 av verdens dyktigste lingvister. Samtlige har språklig utdannelsesbakgrunn og bred erfaring med å oversette krevende dokumenter. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere – slik sikrer vi at den oversatte teksten møter dine forventinger til kvalitet og språklig flyt.  

Markedets beste priser

Har du behov for oversettelse fra norsk til engelsk, men har latt deg skremme av de høye, lokale oversettelsesprisene? Vi gleder oss over å kunne meddele at The Native Translator hele tiden justerer prisene i forhold til markedet. På denne måten er vi alltid svært konkurransedyktige, og kan tilby fornuftige priser uten at det går ut over tekstens kvalitet.

Vi oversetter fra norsk til engelsk innenfor følgende fagområder:

  • Juss og rettsvitenskap
  • Medisin
  • Finans og økonomi
  • Energi, olje og gass
  • Generell industri
  • Markedsføring, reklame og PR

Våre oversettelsespriser

The Native Translator jobber med fagoversettere på prosjektbasis, og kan dermed tilby svært konkurransedyktige priser. Vi er ofte 25-40% billigere enn våre konkurrenter  Opens external link in new windowFå et pristilbud.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser til engelsk direkte gjennom Internett.