The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Trenger du profesjonell spansk oversettelse?

Få en profesjonell oversettelse fra norsk til spansk eller spansk til norsk. ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå for spansk oversettelse.

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra norsk til spansk og spansk til norsk. Ettersom vi er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra det norske til det spanske språket som vi utfører. The Native Translator bruker utelukkende spanske morsmålsoversettere, og kan derfor garantere at språket er perfekt når det kommer til lokale uttrykk, sjargong og skrivemåte.

Statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra norsk til spansk

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til spansk online. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er sertifiserte og godkjente i en rekke land og kan derfor klargjøre autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter.

Morsmålstalende spanske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt spanske morsmål.

Vi gjenskaper dokumentet ditt - pent grafisk utseende

Våre oversettere av vitnemål og attester har bred erfaring med å tilpasse dokumentene slik at de i størst mulig grad ligner på originaldokumentet.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Leveringstider for oversettelser til og fra spansk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse til eller fra fransk.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra spansk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra spansk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår Opens internal link in current windowOversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra spansk.