The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell oversettelse norsk til engelsk

Trenger du profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk? Engelske oversettere og statsautoriserte translatører for oversettelse fra norsk til engelsk.

The Native Translator tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til de fleste språk. På huset har vi fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom norsk og engelsk. For andre språkkombinasjoner benytter vi vårt nettverk av nasjonale og internasjonale erfarne morsmålsoversettere som har spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi oversetter alle typer dokumenter og tekster for næringsliv, offentlig forvaltning og privatpersoner fra norsk til engelsk.

Fagoversettelse fra norsk til engelsk.

Når du har behov for oversettelse til et spesialisert felt, vil teksten bli oversatt av noen som faktisk forstår dette feltet, enten det gjelder juss, patent, medisin, næringsliv, transport, finans, markedsføring, PR, IT, teknologi, ingeniørfag og reiseliv. Våre oversettere er advokater så vel som leger, ingeniører, økonomer o.l. arbeidende innen alle språkpar. Alle våre oversettere er morsmålsoversettere. Det vil si, skal en norsk tekst oversettes til engelsk, er det en oversetter med engelsk som morsmål som oversetter. Dette betyr fortrolighet med den aktuelle språkbruken, språklige nyanser og regionale dialekter. Vi har et stort antall kvalitetssikrede oversettere som dekker de aller fleste fagområder og målgrupper, både på britisk, amerikansk og australiensisk engelsk.

Statsautorisert oversettelse norsk engelsk

Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, fødselsattester, vitnemål, ekteskapsattester, medisinske journaler, skolekarakterer, pass og årsregnskap fra norsk til engelsk. Dokumentene som krever juridisk sertifisering og stempel fra en statsautorisert engelsk translatør.

Vi står gjerne til tjeneste med mer informasjon. Kontakt oss 24/7 med eventuelle spørsmål på Opens window for sending emailEpost.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud på oversettelse fra norsk til engelsk ved å Opens internal link in current windowlaste opp dokumentet ditt her.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av dokumenter of tekster. Oversettelsesbyrået er sertifisert iht. ISO 17100 og tilbyr engelsk oversettelse fra flere enn 140 språk.