The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser til de fleste språk. Tilbud leveres direkte online.

The Native Translator påtar seg statsautoriserte oversettelser innen fagområdene juss og finans. Vi oversetter dokumenter innen selskapsrett, avtalerett, opphavsrett til åndsverk, voldgift, bank- og finansrett, familierett og arverett til og fra 25 språk. Dessuten oversetter vi personlige dokumenter slik som vitnemål, utskrift av opplysninger fra folkeregisteret, vigselsattest, fødselsattest, førerkort, pass osv.

Alle dokumenter som skal fremvises hos myndighetene må være oversatt av en statsautorisert translatør

Dokumenter som skal innleveres til universiteter, myndigheter og domstoler må alltid være oversatt av en statsautorisert translatør. Denne autorisasjonen er en kvalitetsgaranti og betyr at et oversatt dokument er like gyldig som et originaldokument. Oversettelsen blir stemplet og underskrevet av translatøren. Ulike land har imidlertid forskjellig prosedyre for dette. I Tyskland og i de andre tysktalende landene blir oversetterne autorisert av domstolene, mens det i engelskspråklige land finnes spesielle organisasjoner som er ansvarlige både for tildeling av autorisasjoner og for foreningen til de autoriserte translatørene. Ønsker du flere opplysninger om autoriserte oversettelser, Opens internal link in current windowklikk her.

Statsutoriserte oversettelser – direkte online

Her kan du bestille en autorisert oversettelse direkte online. Vi leverer også den ferdige oversettelsen online på epost. Ved behov sender vi deg gjerne en original i posten. Hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp, står vi når som helst til tjeneste på  Opens window for sending emailepost. Last opp dokumentet ditt via portalen vår. Innen ett minutt mottar du opplysninger om pris og antatt leveringstid for oversettelsen din. 

Vi står til tjeneste for bedrifter, advokatkontorer og myndigheter, men også for privatpersoner

Uansett om du er en representant for et stort flernasjonalt konsern eller du er en privatperson som trenger en autorisert oversettelse raskt – du er velkommen og kan komme i kontakt med oss døgnet rundt.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering

Hele saksgangen er anonym, og dokumentene dine blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Alle medarbeiderne våre er underlagt en taushetsavtale. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL).

Kvalitetsgaranti

Vårt ISO-sertifiserte oversettelsesbyrå leverer alle oversettelsene våre med kvalitetsgaranti. Det betyr at oversettelser som er utført av oss er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler direkte online med kredittkortet ditt via PayPal eller Saferpay, som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et online oversettelsesbyrå. Vi er tilknyttet bedriften The Translator Group, som er sertifisert i henhold til ISO17100, og som har sitt hovedkontor i Sveits. Vi har bl.a. spesialisert oss på statsautoriserte oversettelser som leveres raskt direkte via internett.