The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk

Når du raskt trenger en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål, kan vi hjelpe deg, og det døgnet rundt fra 24 språk online. Med over 1.000 statsautoriserte og sertifiserte oversettere, kan vi hjelpe deg uansett språkkombinasjon; online håndterer vi flere enn 600 språkkombinasjoner.

Vi leverer oversettelsen direkte til skolens inntaksenhet

Inntaksenhetene, på f.eks. amerikanske skoler, krever ofte at oversettelsen sendes fra oversetteren eller oversetterbyrået direkte til skolen, og dette gjør vi naturligvis uten ekstra kostnad.

Vi bruker alltid lokalt sertifiserte oversettere

Hvis du vil studere i USA, og derfor trenger å oversette ditt vitnemål til engelsk, så bruker vi en av våre amerikanske oversettere som bor og er sertifisert i USA. Dette betyr at oversettelsen ikke trenger å være legalisert av notarius publicus, men er akseptert direkte av skolen, og dermed går hele prosessen raskere og blir også billigere.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på din oversettelse av vitnemål

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde naturligvis en svært stor trygghet.

Konfidensialitet en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og opprettholder naturligvis alltid en streng taushetsplikt. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending email e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 og vi spesialiserer oss på å levere statsautorisert oversettelse direkte over Internett.