The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av dokumenter

Legg inn bestillingen din for oversettelse av alle typer dokumenter direkte på nettet

Oversetterne våre oversetter tekster, sertifiseringer, nettsideinnhold, patenter eller offisielle dokumenter med presisjon og terminologisk nøyaktighet. Sertifikater, søknadspapirer, HR-erklæringer, årsrapporter eller rettsdokumenter: I mange tilfeller er ikke bare en oversettelse nødvendig, men også sertifisering av det oversatte dokumentet. For dette formålet er oversettelsesbyrået vårt også den partneren du kan stole på med vår individuelle service. Vi er her for å gi allsidig støtte til kundene våre med sertifiserte oversettelser innen alle kompetanseområder. 

Vi arbeider meget raskt og kan ofte levere en sertifisert oversettelse innen 24 timer. Vi foretar sertifiserte oversettelser av fødselsattester og lignende dokumenter mellom 25 språk – og selvfølgelig med absolutt konfidensialitet.

Statsautorisert oversettelse oversettelser innen 24 timer

Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke via e-post som gjør det mulig å laste ned oversettelsen. Hvis du har bestilt originaldokumentet, vil du vanligvis motta dette via vanlig postgang innen to til tre dager.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og arbeidet vårt revideres hvert annet år av et sertifiseringsorgan. Dette betyr at du som kunde kan stole på arbeidet vårt.

Konfidensialitet er en selvfølge

Vi arbeider ofte med dokumenter med sensitiv informasjon, og overholder selvsagt det høyeste nivå av konfidensialitet. 

For å motta ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending emaile-post.

Du kan få tilbudet ditt direkte her på nettet under «Opens internal link in current windowvis pristilbud» og i tillegg legge inn bestillingen din for oversettelsen.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på levering av oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.