The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonelle dokument-oversettelser direkte på nettet.

Profesjonelle oversettelser av dokumenter innen juss, finans, medisin og teknologi

Forvaltningsorganer og myndigheter krever som regel offisielt sertifiserte oversettelser for å sikre en bindende, garantert reproduksjon av de originale dokumentene. En sertifisert oversettelse av dokumenter for høyere utdanning på fransk, bachelorgrad-diplom på engelsk eller politiattest på spansk? Dette er bare noen få eksempler på dokumentene som vanligvis bestilles fra oss av kunder. Tjenestetilbudet vårt omfatter selvsagt et stort antall forskjellige typer tekster.

Hvis du trenger umiddelbar hjelp fra statsautoriserte oversettere for alle typer dokumenter, er vi løsningen. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialister og statsautoriserte oversettere, kan vi raskt hjelpe deg med å oversette dokumenter – uansett om du trenger oversettelsen i sertifisert form eller ikke.

Tekniske og sertifiserte oversettelser av dokumenter direkte på nettet

Vi utfører alle typer oversettelser av høy kvalitet på engelsk, alt fra tekniske oversettelser innen medisin, teknologi eller juss, til sertifiserte oversettelser av rettsavgjørelser, kontrakter og avtaler, jobb-referanser, utdrag fra kommersielle registre og andre typer dokumenter.  

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitets-standarden.  Arbeidet vårt er underlagt kontinuerlig overvåkning i samsvar med østerrikske standarder som sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som kunden vår får størst mulig pålitelighet.  

I oversettelsesprosessen vurderer en andre oversetter med målspråket som morsmål de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for tekniske oversettelser. Den inneholder følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippet
  • Effektive prosesser og prosjektledelse for produksjon av oversettelsen
  • Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Betraktning av tilbakemeldinger fra kunder
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Oppfølgingskontroller av korrigerte dokumenter og videresendte tilbakemeldinger til oversetterne
  • Kontinuerlige kontroller av kvalifikasjoner og kontinuerlig videreutdanning av oversetterne

For oss er konfidensialitet en selvfølge

Vi behandler ofte kildedokumenter som inneholder sensitiv informasjon. Selvfølgelig er vi ekstremt forsiktige med å sikre overholdelse av strenge krav til konfidensialitet.  

Ønsker du å motta ytterligere informasjon?  Ta kontakt med oss ​​når som helst dag eller natt via Opens window for sending emaile-post.

Du kan motta tilbudet ditt her på nettet under " vis pristilbud " og også legge inn bestillingen din.

The Native Translator er et sertifisert oversettelsesbyrå i samsvar med ISO 17100. Vi er spesialister på å levere oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via Internett.