The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den ledende nederlandske oversettelsestjenesten online

The Native Translator er industrilederen innen online dokumentoversettelse og nederlandske oversettelsestjenester. Vi er internasjonalt anerkjent som et av de ledende oversettelsestjenestene og er respektert over hele verden for kvalitet, rask omløpstid og konkurransedyktige priser. Vi leverer nederlandsk oversettelse til arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, spansk og andre - til sammen over 100 språk.

The Native Translator velges for nederlandsk oversettelse av flernasjonale selskaper rundt om i verden, så vel som statlige kontorer og idealistiske organisasjoner.

Nederlandsk er morsmålet til rundt 23 millioner mennesker, og de fleste bor i Nederland eller i EU. Det finnes flere varianter av nederlandsk som kalles flamsk og som snakkes både i Belgia og nordøst i Frankrike.

Uansett dine krav til nederlandske oversettelser har vi grupper av nederlandske fagoversettere tilgjengelig med relevant bakgrunn og erfaring. Vi kan hjelpe deg med å åpne nye forretningsmuligheter ved å levere oversettelser til og fra nederlandsk innen:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Statsautorisert nederlandsk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra nederlandsk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Få din personlige priskvotering